Return to site

‘Gevoel als drager van de relatie met het Bestaan’

Er is een weg om via zuiver gevoel een relatie met het Bestaan of God te hebben. Een relatie die gebaseerd is op een gevoelsverbinding vanuit liefde❤️. Niet vanuit je emoties maar op basis van je eigen zuivere gevoel. Emoties geven uitdrukking aan je ik-persoonlijkheid en zijn voelbaar in je lichaam en energie als je je erop afstemt. Ons gevoel daarentegen kan verfijnd worden tot een heel subtiel zuiver instrument waarmee we ons op het Bestaan kunnen afstemmen en het Bestaan waarnemen door gevoelsoverdracht.

Maar om zover te komen moeten emoties en trauma’s opgelost worden. Om zuiver te kùnnen voelen moet je dùrven voelen en al je persoonlijke gevoelens en emoties aangaan. Daar heeft onder de theosoof Vicente Hao Chin een methode voor ontwikkelt die ik zelf eerder leerde van een van mijn coaches. Gewaarzijn van je emoties, pijn en persoonlijke gevoelens is de sleutel tot het oplossen ervan. Niets wegmoffelen, ontkennen of cognitief beredeneren, maar voelen, voelen, voelen! In het licht van gewaarzijn kunnen onopgeloste stukken in jezelf oplossen. Zo kom je in je gevoel.

Om de verbinding met het Bestaan te kunnen maken moet je er eerst een verlangen naar hebben. Verlangen naar een verbinding met het Bestaan zelf. Wie dat ten diepste heeft, herkent het verlangen! Herhalen van mantra’s die de namen van het Bestaan bevatten helpen je de verbinding te maken. Door deze mantra's te herhalen met intentie, verlangen en naar binnen te keren focus je je op het Bestaan in jezelf en kan je je verbinden! 💕 🙏

Een van mijn favoriete mantra-songs is van Krishna Das 🙏Enjoy!
https://www.youtube.com/watch?v=QRuNUqS2hT8 - Jaya Bhagavan❤️

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK